Torsk

Torsk til alverdens lækre måltider

Skal du have torsk til aftensmad? Hos Fiskehuset Gilleleje kan vi tilbyde frisk torsk, torskefilet og andre former for frisk torsk og fisk til fordelagtige priser

Vores forretning er placeret i Gilleleje lige ned til havnen. Friskheden er altid i højsædet hos os. Det betyder, at din torsk altid vil være fanget om morgenen, når du køber den hos os. Der er derfor ikke langt fra fangst til spisebordet.

Torskefilet, frisk torsk og andre gode ideer

Med torsk får du en fisk, der er helt lys i kødet. Det giver en neutral smag, som du kan kombinere med mange forskellige smagsindtryk. Det betyder, at du har mange forskellige muligheder med din torskefilet.

​Det gælder også for tilberedningen. Du kan både stege, dampe og grille den. Den kan for eksempel også bruges i supper.

​Mulighederne er nærmest uendelige med torsk. Det handler egentlig bare om, at du bruger din fantasi. ​Er du ny inden for torskens verden, kommer vi gerne med inspiration til opskrifter, og hvordan du kan tilberede den. Vi står altid klar med et godt råd til, hvordan du får den lækreste fisk.

Hvad koster torsk?

Prisen på torsk kan variere. Vi sørger dog for gode priser i vores forretning, hvor du er garanteret frisk torsk, torskefilet og andre typer fisk hver gang. Skal du bruge et større parti torsk, kommer vi gerne med et tilbud. Du skal bare kontakte os, så tager vi en snak om det.

Vil du høre mere om vores priser på torsk eller andre typer fisk, er du altid velkommen til at ringe på 48 300 110.​