Stenbiderrogn

Stenbiderrogn til at sætte prikken over i’et

Mangler du lige det sidste til en ret, der kan sætte prikken over i’et?

Hos Fiskehuset Gilleleje kan vi tilbyde den lækreste stenbiderrogn, der kan tage din ret til helt nye højder. Vi servicerer kunder fra lokalområdet og omegn, når de ønsker lækker fisk og skaldyr af god kvalitet.

​Når du vælger at købe stenbiderrogn fra vores forretning, er de selvfølgelig friske. Derudover har vi sørget for at rense dem omhyggeligt for alle hinder. Det giver en bedre smagsoplevelse. Det er ikke uden grund, at stenbiderrogn kaldes for den danske kaviar.

Oplev den lækre umami-smag med friske stenbiderrogn

Stenbiderrogn har en helt særlig smag, der kombinerer forskellige smagsindtryk. Det betyder, at der skabes en unik umami-smag, hvor det søde og det salte har den helt perfekte balance. Det gør, at stenbiderrogn kan bruges til mange forskellige retter for at forbinde forskellige smagsindtryk.​​

​Der er et væld af muligheder med stenbiderrogn. Det behøver ikke kun at være pynt på en anretning. Mangler du gode idéer eller opskrifter, der inkluderer stenbiderrogn, står vi gerne til tjeneste. Vi kan komme med gode råd til, hvordan du kan bruge dem i din madlavning. Kom fordi vores forretning, så giver vi gerne et godt råd.

​Hvad koster stenbiderrogn?

Stenbiderrogn er en sæsonvare. Det betyder, at prisen kan variere, alt efter hvornår på sæsonen du skal bruge stenbiderrogn. Det kan derfor være billigere på nogle tidspunkter frem for andre. Skal du købe stenbiderrogn af større mængder, kommer vi gerne med et tilbud på det.

​Du kan høre mere om vores priser ved at kontakte os på telefon 48 300 110 eller kigge forbi vores forretning.​​