Muslinger

Muslinger til alverdens skønne retter

Vil du prøve kræfter med en ret med muslinger i? Det forstår vi godt

Muslinger kan nemlig være noget så lækkert. Hos Fiskehuset Gilleleje står vi klar til at tilbyde dig friske muslinger til en masse forskellige retter. Vores kunder er både lokale og folk fra omkringliggende byer.

​Vi har et stort udvalg af forskellige muslinger. Det giver dig mulighed for at lave alverdens former for retter. Du kan både lave de velkendte eller bevæge dig ud på egen hånd og prøve nogle ting af.

Franske specialiteter byder ofte på lækre muslinger

Når du skal lave mad med muslinger, er der en masse forskellige muligheder. Bevæger du dig over i det franske køkken, er der især mange specialiteter, der inkluderer blåmuslinger. Det kan for eksempel være Moules Frites, som er hvidvinsdampede muslinger med pomfritter og mayo til.

​Du kan også begive dig ud i en klassisk Moules Marinières, som egentlig minder meget om Moules Frites, men bare uden pomfritter og mayo.

​Her kan du for eksempel få et stykke brød til.​ Du kan tviste klassikerne, som du lyster.

​Mangler du inspiration til retter med muslinger, kommer vi gerne med gode opskrifter. Vi kan også hjælpe dig med, hvordan du tilbereder dine muslinger.

Køb danske muslinger hos os

Vil du have lækre muslinger, skal du helt sikkert købe dem hos os. Vi har altid friske muslinger klar til dig. Vi sørger for gode priser. Skal du have et større parti muslinger, giver vi dig gerne et tilbud med en god pris.

​Kom forbi vores forretning i Gilleleje, eller ring til os på telefon 48 300 110 for at høre mere.​​