Østers

Østers til hverdag og til fest

Står menuen på østers? Du kan få friske østers hos Fiskehuset Gilleleje, når lysten til østers melder sig

Østers kan være en fantastisk spise både til hverdag og til fest. Leder du efter delikate og friske østers, er vi det helt rigtige sted at tage hen. Vi tilbyder en masse forskellige fisk og skaldyr, der er friskfanget hver dag. Du kan komme ned i vores butik og købe dem eller bestille dem i forvejen. Så er du sikker på, at de er klar til dig, når du kommer.

Gode råd til friske østers

Østers er fantastiske at spise. For at få mest muligt ud af dem er der dog flere ting, du skal være opmærksom på. Østers er og bliver bedst, når de er friske.

​Du kan dog enten vælge at spise dem rå eller tilberede dem på den ene eller den anden mulighed. Der er mange forskellige muligheder for at skabe noget lækkert.

​Når du modtager østers, skal der typisk ske en naturlig sortering.

​Modtager du åbne østers, skal de lukke sig, når du giver dem et let slag på skallen.​ Er der en østers, der ikke gør det, skal den kasseres. Hvis skallen er beskadiget på en østers, skal den også kasseres. En sidste detalje er, at de skal dufte friske, når du åbner dem. På den måde sikrer du dig, at du får friske og ikke mindst velsmagende østers at spise.

​Når du kommer ned i vores forretning, kommer vi gerne med gode råd til, hvordan du kan tilberede østers. Vi deler også gerne ud af lækre opskrifter, hvis du mangler inspiration.

Hvad koster østers?

Prisen for østers kan variere. Vi har skarpe priser i vores forretning, hvor du sagtens kan få billige fisk og skaldyr. Skal du have et større parti østers, kan vi sikkert hjælpe dig med et tilbud, hvor du får en god pris.

​Ring gerne for at høre mere på telefon 48 300 110, eller kom ned forbi vores forretning i Gilleleje.​​