Jomfruhummer

Køb frisk hummer og jomfruhummer

Vi sælger friskfanget jomfruhummer direkte fra vores fiskehandler på havnen i Gilleleje

Frisk hummer er noget helt særligt, og det er ofte en ret, man byder på, når man har helt særlige gæster, eller når man gerne vil forkæle sig selv og de andre rundt om spisebordet.

En jomfruhummer, der typisk fanges i Kattegat eller Nordsøen, adskiller sig fra den almindelige hummer ved at være mere rød, og dens klosakse har torne på sig. Den fanges med trawl eller i tejner, og derfra finder den vej til vores fiskebutik og derefter dit køkken.

Tilberedning af jomfruhummer

Man kan tilberede jomfruhummer på masser af forskellige måder, og det kan gøres i samspil med vidt forskellige krydderier. Fisken kan laves i ovnen, ligesom grillen også er velvalgt, hvis vejret er til det.​

​​Det er faktisk relativt let at tilberede en jomfruhummer, der skal flækkes på langs af en god kniv, hvorefter den pensles og krydres med ens marinade eller krydderier, hvorefter den kan pandesteges, sættes i ovnen eller komme på grillen.

Selve tilberedningen tager ikke særligt lang tid, og maden er ved at være klar, når kødet begynder at løsne sig svagt fra skallen.

​Kig forbi vores butik og køb frisk hummer

I vores fiskebutik er vi altid klar med konkrete råd eller velvalgte opskrifter på jomfruhummer. Du er mere end velkommen til at kigge forbi på vores butik i Gilleleje og se vores udvalg af frisk hummer, eller ringe til os på telefon 48 300 110 for at høre nærmere om priser og lignende.

​​Vi svarer hjertens gerne på alle dine spørgsmål.