Røgeri med varmrøget laks, makrel & røget sild

Er du vild med frisk eller røget fisk? Så kig forbi Fiskehuset Gilleleje og se vores store udvalg af friskfanget fisk. Vi har vores eget røgeri, hvor vi ryger fisk hver eneste dag, herunder varmrøget laks, røget makrel, røget rejer, røget sild og andre former for røget fisk. Fiskehuset ligger i Gilleleje og byder alle gæster velkomne.

Fiskehuset er familiejet og blev startet helt tilbage i 1936. Siden dengang har hele tre generationer været indehavere af forretningen. Derfor er der mange gamle og stolte traditioner, der hver dag bliver videreført, når der bliver røget i og solgt friskfanget fisk.

Vores røgeri bruges dagligt

I forlængelse af forretningen har vi vores eget røgeri, hvor der hver dag bliver røget forskellige typer fisk. Vi har fisk til enhver smag og til enhver anledning, så du bør ikke holde dig tilbage med at besøge butikken.

Hos os finder du blandt andet:

Røget sild

Røget makrel

Røgede rejer

Varmrøget laks

Vi tilbyder altid en god pris, uanset hvilken fisk du ønsker at have med hjem. Vi garanterer altid, at fiskene er helt friske. Mangler du inspiration til, hvordan du kan tilberede fisken, så hjælper vi naturligvis også gerne med dette.​

Kontakt os og hør mere om udvalget i vores røgeri

Vil du høre mere om vores udvalg af friske og røgede fisk, så kan du kontakte os med det samme. Vi har altid en masse friske fisk i disken, der er klar til at blive tilberedt og serveret – alt sammen til gode priser.

Ring til os på telefon 48 30 01 10, eller kig forbi butikken på havnen i Gilleleje, hvis du kunne tænke dig at høre mere.​​

Kontakt Fiskehuset Gilleleje

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fiskehuset Gilleleje

Havnen 4

3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 48 30 01 10

CVR: 21372242

Information