Tilberedning af jomfruhummer
Man kan tilberede jomfruhummer på masser af forskellige måder, og det kan gøres i samspil med vidt forskellige krydderier. Fisken kan laves i ovnen, ligesom grillen også er velvalgt, hvis vejret er til det.
Det er faktisk relativt let at tilberede en jomfruhummer, der skal flækkes på langs af en god kniv, hvorefter den pensles og krydres med ens marinade eller krydderier, hvorefter den kan pandesteges, sættes i ovnen eller komme på grillen.
Selve tilberedningen tager ikke særligt lang tid, og maden er ved at være klar, når kødet begynder at løsne sig svagt fra skallen.
Kig forbi vores butik og køb frisk hummer
I vores fiskebutik er vi altid klar med konkrete råd eller velvalgte opskrifter på jomfruhummer. Du er mere end velkommen til at kigge forbi på vores butik i Gilleleje og se vores udvalg af frisk hummer, eller ringe til os på telefon 48 30 01 10 for at høre nærmere om priser og lignende.
Vi svarer hjertens gerne på alle dine spørgsmål.